• English
  • Català

User menu

Shopping cart

No products in cart

Crowdfunding Summer 2016

ARTESANA i TRIBU bestaat in september 2 jaar! Het opstarten van een bedrijf vereist een lange adem en veel geduld en doorzettingsvermogen. Gelukkig is er steeds vooruitgang te merken en steeds meer mensen weten de Galerie te vinden. Ook krijg ik steeds meer aanvragen van winkels die mijn sieraden willen verkopen. Dat is natuurlijk heel goed nieuws maar vereist ook steeds weer een investering in materiaal van mijn kant.

 

Hier in Spanje loopt het drukke seizoen van mei tot oktober; daar wil ik graag van profiteren! Om dat optimaal te kunnen doen wil ik wat geld investeren in de nieuwe verkooppunten, publiciteit en marketing. Het is moeilijk om zelf het geld voor extra investeringen te kunnen genereren en daarom doe ik een beroep op jullie! 

Hieronder staat een overzicht van de kostenposten waar ik op korte termijn op wil inzetten:

  • Materiaal (zilver) €3000 (hiermee kan ik de collecties maken die in de verschillende winkels komen te liggen, momenteel Narbonne, Cadaques, L'Escala, Salamanca, Brussel, Peyriac)
  • Bijdrukken visitekaartjes €200 
  • Promotie materiaal workshops €200 (ik geef sinds dit seizoen workshops, ik wil flyers maken om te verspreiden in hotels en B&B's in de buurt)
  • Fotografie (prof) €200 (voor verschillende projecten heb ik een aantal superfotos nodig)
  • Advertentie gids Emporda Guia €200 (vorig jaar heeft deze advertentie goed geholpen voor naamsbekendheid!)
  • Deelname Costa Brava Fashion Week €300 (in augustus wil ik deelnemen aan de fashion week, verkoop en netwerken)
  • Diversen €900 (er komt altijd van alles voorbij waar je niet op rekent ;))
  • TOTAAL te fundraisen €5000

Om mee te werken is er de mogelijkheid van een gift of een lening. Wil je iets geven? Geweldig! Met ieder klein bedrag help je me een stapje verder in dit avontuur! Soms kan het zelfs voordelig zijn om gift te doen ivm de belasting.

In het geval van een lening maken we een persoonlijke leenovereenkomst met daarin duidelijk de afspraken over de termijn en de aflossing. 

Wil je zonder meer iets bijdragen dan kan dat via de volgende bankrekeningen:

Nederlandse Bankrekening NL14RABO0342830686

Spaanse Bankrekening ES0321008136310200037272

Of PayPal naar email adres info@artesanaitribu.com

Wil je met mij in persoon praten, mail of bel me dan: sana@artesanaitribu.com of 0034972646595. DANK!!!
Spreekt het idee van crowdfunden je helemaal niet aan? Dan is er altijd nog de webshop op deze pagina om een mooi sieraad aan te schaffen!